Miljuschka’s Indian Summer: IJslolly’s!

recept

Op deze warme dagen kun je wel een verfrissend tussendoortje gebruiken. Niets lekkerders dan zelf, met maar drie (!) ingrediënten, een heerlijk ijsje te maken. Geen toevoegingen, maar wel supersmaakvol!

Voor 6 ijsjes (inhoud ca. 400 ml)
Bereiden: 10 minuten + 5 uur wachttijd
Extra nodig: ijslollyvorm, staafmixer

Miljuschka's Indian Summer: IJslolly's!

  • 1 rijpe banaan
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 150 g aardbeien
  1. Pel de banaan, breek hem in stukjes en voeg de stukjes toe aan de yoghurt
  2. Pureer het geheel met een staafmixer tot er geen stukjes banaan meer in de yoghurt zitten
  3. Schenk de ijslollyvormpjes voor de helft vol met de bananenyoghurt
  4. Maak de aardbeien schoon en pureer ze met de rest van de bananenyoghurt tot er geen stukjes meer inzitten
  5. Schenk dit geheel op de bananenyoghurt in de ijslollyvormpjes en zet minstens 5 uur in de vriezer

Tip! Houd de ijslollyvormpjes voor je de ijsjes eruit haalt heel kort onder warm water, zo gaan ze makkelijker uit de vorm.

Geef je reactie

* Je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website