Frozen yoghurt!

recept

Met deze dagen is het heerlijk om ijsjes te eten. Maar hoe lekker is het, als het zelf gemaakt ijs is: natuurlijke ingrediënten en volledig naar joúw smaak!

Voorbereiden: 5 minuten

Laten invriezen: 2 uur

Frozen yoghurt

  • 350 gram yoghurt
  • 150 gram fruit, kan bevroren fruit zijn of rijp fruit. Denk aan aardbeien, mango of perziken
  1. Meng de yoghurt en fruit in een mixer. Je kan er voor kiezen om het fruit in stukjes te laten of het zo glad als een smoothie te maken, net wat jij lekker vindt.
  2. Vul de ijsvormpjes met het mengsel en zet het voor minimaal twee uur in de vriezer. De ijsjes zijn het lekkerst als je ze dezelfde dag nog eet!

Tip! Houd je van frisse ijsjes? Doe dan een scheutje citroen- of limoensap door het mengsel heen!

Geef je reactie

* Je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website