Ga jij de uitdaging aan?
#7dagenvers

Lekker én gezond eten met jonge kids lijkt soms een hele uitdaging. In de ochtend bij je ontbijt, ’s middags, ’s avonds en tussendoor. Mijn tip is: eet vers! Want als je verse producten gebruikt, geniet je van alle goede voedingstoffen die moeder natuur je geeft.

Ga je met mij de uitdaging aan om verse producten te eten? Misschien wel 7 dagen lang? Iedereen kan het! Zeker als je alle fabeltjes vergeet. Want vers is niet duur, vers is makkelijk, vers is snel klaar en vers heeft volop smaak. In 7 dagen ontdek je wat vers met jou en je gezin doet. Ik maak het je makkelijk met tips en recepten. Zullen we snel beginnen?

Hoe je meedoet?
Heel simpel! Ga aan de slag met verse ingrediënten. Doe het in jouw tempo en op jouw manier. Plaats je ervaringen, tips, trucs, recepten en/of foto’s op jouw sociale media met de hashtag #7dagenvers. Succes!!

Miljuschka handtekening

Ja, ik doe mee!

Jullie ervaringen

Upload jouw ervaring +

Daag je familie en vrienden uit!

Upload jouw ervaring +

Dit zijn lekkere verse producten voor jouw challenge!

Ontdek hieronder de mooie producten van eigen bodem die in een gezonde eetcultuur passen. Door op de foto te klikken kom je meer te weten over deze productgroep.  Ontdek alle producten >>