Miljuschka daagt je uit! #7dagenVERS

blog

Eten is mijn leven en tevens mijn vak. Ik ben dol op koken en kan er echt gelukkig van worden om iemand een lekkere maaltijd voor te zetten. Hoe simpel eten lijkt zo moeilijk word het soms gemaakt.

Ik krijg dan ook wel zeker 1 keer per dag de vraag hoe ik eten zie. Deze vraag lijkt onschuldig maar is net zo complex als hoe doe jij het met de kinderen. Gaan ze naar de opvang? Wonen ze volledig bij jou? Mogen ze snoepen? Krijgen ze zakgeld? Alles zit in deze vraag waar je als orakel dat je als moeder automatisch bent bij de geboorte antwoord op moet kunnen geven.

Eten is net zo een strijdtoneel geworden. Eet je namelijk healthy of ben je meer een guilty pleasure type? Eet je glutenvrij? Heb je een guru zoals de green hapiness? Ik kan nog wel even door gaan maar je begrijpt mijn punt.

Ik eet normaal, lekker en vers. Zo saai is het. Maar dit is voor iedereen ook al een uitdaging op zich. Het valt en staat allemaal met plannen. Weten wat je gaat eten en daarvoor de boodschappen halen op de dagen dat je druk bent schept orde in de chaos.

De komende tijd ga ik proberen je te inspireren om vers te eten. Vandaar dat ik de 7 dagen vers challenge in het leven heb geroepen. 7 dagen vers eten met producten uit en van de grond. Eigenlijk precies zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Ik daag je uit om met me mee te doen. Maar ik help je natuurlijk wel op weg met lekkere recepten, tips en tricks.

Laat mij zien via socialmedia met de #7dagenvers dat je meedoet en dan kan je een prachtig pakket winnen. Dit bestaat uit schitterende versproducten die ik voor je heb samen gesteld ter waarde van € 100,-. Zo kan je daarna lekker doorpakken met dat vers koken. Doe jij mee? Je hebt nog tot eind november om deel te nemen. Ga naar www.7dagenVERS.nl!